בכל חברה פרטית, בית עסק, מוסד ציבורי או ממשלתי ישנו מידע חשוב השמור בצורה מוצפנת. ברגע שהמערכות נפרצות על ידי האקרים וארגונים שונים.
נושא אבטחת המידע הוא אחד הנושאים החשובים ביותר עבור חברות בישראל. מידע פנימי של חברה יכול לכלול נתונים רבים כגון מידע על פטנטים ועוד.
הטכנולוגיה המודרנית וההתפתחות המהירה שלה מציבות אתגרים שעימם על מערכת המשפט להתמודד כשהיא משתמשת בכלים הקיימים ומתאימה אותם למציאות.
חברות וארגונים בישראל נאלצים לעמוד בסטנדרטים גבוהים בשמירה על המידע שלהם במערכות המחשוב. חוק הגנת הפרטיות אינו מיושם והמחוקק לא השכיל להבין זאת.
חוק זכות יוצרים, התשסתשס"ח-2007 מגדיר את סוגי היצירות שעליהן חלה הגנת זכות יוצרים בס 4 לחוק 4. היצירות שבהן יש זכות יוצרים (א).
תביעות נזיקין בעידן הטכנולוגיה נועדה להבטיח כי חברות מוסדות רשויות, בנקים וחברות ביטוח ישכילו להבין כי חוק הגנת הפרטיות חייב להיות מיושם על ידיהם.
ההתמחות הבולטת של המשרד הינה הגנה על ציבור הגולשים בארץ ובחו”ל דרך תובענות ייצוגיות. המשרד מטפל באופן בלעדי בתחום התובענות הייצוגיות נגד חברות ענק בעלות גוון טכנולוגי דוגמת פייסבוק, אינסטגרם, אמזון, וכל אתר המפר זכויות גולשים, לרבות נגד חברות המזון הגדולות, רשתות השיווק, בנקים, חברות ביטוח, רשויות מקומיות. תובענות בתחום זכויות העובדים ואפלייתם, נכים, ואוכלוסיות “שקופות”.