חברות הסייבר הגדולות בישראל ובעולם מזהירות על בסיס יומי בפני תקיפות סייבר נגד חברות וארגונים גדולים. אם בעבר התקיפות הללו היו רלוונטיות רק לחלק מהארגונים והחברות, היום זה רלוונטי לכולם, מכיוון שכל המידע נמצא במערכות מידע ולשם ההאקרים פונים בכדי להוציא את המידע ממנו הם יכולים להגיע לרווח. אם אתם נמצאים בשלב חקירות סייבר, או מעוניינים להתחיל בחקירה בתחום הסייבר, זה הזמן לפנות למשרד עורכי דין המומחה בתחום על מנת לקדם את התביעה שלכם כנגד התוקפים.
במקרים רבים של תקיפות סייבר, קשה מאוד להתחקות אחר הפושעים ולכן ההתמודדות המשפטית במקרה זה עוברת לצורכי הגנה כנגד תביעות. התביעות יכולות להגיע מלקוחות החברה או הארגון, מספקים, מעובדים של המקום או מכל גורם חיצוני הנוגע לפעילות החברה או הארגון אותו אתם מייצגים.
במידה ואתם מתמודדים עם מצב משפטי בנושא סייבר, אין סיבה שתדרשו להתמודד עם המצב הזה לבד! חשוב גם לדעת כי פנייה לייעוץ משפטי במקרה זה צריכה להיות מכוונת לייעוץ משפטי המותאם לתחום הסייבר. כאשר אתם פונים למשרד עורכי דין – חשוב לפנות למשרד עורכי דין בתחום הסייבר המתמחה בדין הפלילי והאזרחי.
איך ייעוץ משפטי לאבטחת מידע סייבר רלוונטי אליכם? במקרה ואתם נמצאים תחת תביעות של לקוחות, ספקים או כל גורם אשר המידע שלו מצוי במערכות המידע שלכם, אתם זקוקים לייעוץ משפטי. הייעוץ המשפטי כולל בדיקה לעומק של המקרה שלכם ואיסוף כל הממצאים הקיימים כולל צילומי מסך המעידים על התקיפה, עדויות של עובדים, התכתבויות עם הפורצים למערכות המידע וכל מסמך או תיעוד הרלוונטי למקרה שלכם. בנוסף לכך, משרד עורכי דין בתחום הסייבר ינסח עבורכם כתב הגנה מקצועי ומפורט אשר יהווה את הבסיס לטענות ההגנה שלכם אשר יועלו בבית המשפט.
אם אתם מעוניינים לפנות לעורך דין ליטיגציה מקצועי לחקירות סייבר, הגעתם למקום הנכון! משרד עורכי דין רונן בנדל מספק ייעוץ וליווי משפטי לחברות, ארגונים וגופים במגזר הפרטי, העסקי, הציבורי והממשלתי בתחום הסייבר. הניסיון של משרד עורכי דין רונן בנדל, בניהול תיקי סייבר בבתי המשפט, הוא ייחודי וכולל ליווי תיקי סייבר עוד כשהתחום היה בחיתוליו בתחילת שנות ה-90 של המאה ה-20.
משרד עורכי דין רונן בנדל מזמין אתכם לתאם פגישה עם עורך דין מקצועי של המשרד ולקבל את הייעוץ והליווי המשפטי הטוב ביותר למקרה הסייבר שלכם!
בכל חברה פרטית, בית עסק, מוסד ציבורי או ממשלתי ישנו מידע חשוב השמור בצורה מוצפנת. ברגע שהמערכות נפרצות על ידי האקרים וארגונים שונים.
נושא אבטחת המידע הוא אחד הנושאים החשובים ביותר עבור חברות בישראל. מידע פנימי של חברה יכול לכלול נתונים רבים כגון מידע על פטנטים ועוד.
הטכנולוגיה המודרנית וההתפתחות המהירה שלה מציבות אתגרים שעימם על מערכת המשפט להתמודד כשהיא משתמשת בכלים הקיימים ומתאימה אותם למציאות.
חברות וארגונים בישראל נאלצים לעמוד בסטנדרטים גבוהים בשמירה על המידע שלהם במערכות המחשוב. חוק הגנת הפרטיות אינו מיושם והמחוקק לא השכיל להבין זאת.
חוק זכות יוצרים, התשסתשס"ח-2007 מגדיר את סוגי היצירות שעליהן חלה הגנת זכות יוצרים בס 4 לחוק 4. היצירות שבהן יש זכות יוצרים (א).
תביעות נזיקין בעידן הטכנולוגיה נועדה להבטיח כי חברות מוסדות רשויות, בנקים וחברות ביטוח ישכילו להבין כי חוק הגנת הפרטיות חייב להיות מיושם על ידיהם.
ההתמחות הבולטת של המשרד הינה הגנה על ציבור הגולשים בארץ ובחו”ל דרך תובענות ייצוגיות. המשרד מטפל באופן בלעדי בתחום התובענות הייצוגיות נגד חברות ענק בעלות גוון טכנולוגי דוגמת פייסבוק, אינסטגרם, אמזון, וכל אתר המפר זכויות גולשים, לרבות נגד חברות המזון הגדולות, רשתות השיווק, בנקים, חברות ביטוח, רשויות מקומיות. תובענות בתחום זכויות העובדים ואפלייתם, נכים, ואוכלוסיות “שקופות”.